Space1
Space2
Space3
space4 HTML tutorial

Δεν τελειώσαμε σου λέω δεν τελειώσαμε!!!



Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει και σε "άλλα σπίτια" αλλά εδώ στο δικό μας στην Αμφιλοχία το έχουμε κανόνα.
Να τελειώνουμε "ψυχολογικά" έστω το καλοκαίρι" την επομένη της Παναγίας το 15Αύγουστου.!!!!!!
Την παραμονή και ανήμερα της Παναγίας η πόλη ζούσε πρωτόγνωρες στιγμές κίνησης που πολλά χρόνια είχαμε να δούμε και την επομένη έτσι ξαφνικά προσγειωθήκαμε στην ρουτίνα μας.

Συνεχίζουμε μια λάθος τακτική που κρατά πολλά χρόνια να τελειώνουμε το καλοκαίρι το 15Αύγουστο λές και η Παναγία το παίρνει μαζί της.

Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει αυτό με κάποιο τρόπο, παρατείνοντας το καλοκαίρι και την διάθεσή μας για λίγες ημέρες ακόμα που θα σήμαινε οικονομική ανάσα για την πόλη μιας και αυτό το καιρό το χρειάζεται όσο ποτέ.

Αυτοί που γνωρίζουν το αντικείμενο του τουρισμού σε συνεργασία με τους φορείς του Δήμου Αμφιλοχίας καλό θα ήταν να αφουγκραστούν αυτό που έρχεται στην πόλη και να αναζητήσουν λύση έγκαιρα πριν το πέπλο του οικονομικού μαρασμού σκεπάσει και αδειάσει την Αμφιλοχία από τα νιάτα της πόλης που βρίσκονται ακόμα εδώ


Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια εμφανίζονται μετά την έγκριση του διαχειριστή.Μπορείτε να σχολιάσετε κόσμια για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει αλλά κανένα μήνυμα με προσβλητικό, ακατάλληλο ή εκ του πονηρού περιεχόμενο δεν θα εμφανιστεί.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.